Xiaomi може випустити конкурента Samsung Galaxy Z Flip

  • 22 апреля, 14:06
  • 3831
  • 0

Samsung Galaxy Z Flip, наразі, вважається одним з найкращих складаних смартфонів на ринку. І зараз, згідно з даними джерел, китайська компанія Xiaomi має намір створити смартфон у подібному форм-факторі.

Зазначається, що Xiaomi попросила Samsung Display надати їй складні екрани в стилі «розкладачки». Припускається, що китайська компанія запросила ті ж або подібні дисплеї, які використовувалися в Samsung Galaxy Z Flip. Ті ж джерела також стверджують, що Xiaomi може придбати аналогічні екрани у LG Display. Виробники дисплеїв BOE і CSOT також пропонують аналогічні панелі, але між ними і розкладними екранами Samsung існує великий розрив в якості.

Згідно з даними, масове виробництво пристрою і/або дисплеїв Xiaomi очікується в другій половині 2020 року. Це означає, що ми можемо побачити новинку до кінця року або на початку 2021 року. Враховуючи, що смартфони компанії пропонуються за привабливішими цінами, ніж у конкурентів, можна очікувати, що її пристрій складе конкуренцію для того ж Galaxy Z Flip. Проте, її останні пристрої, такі як серія Mi 10, показують, що компанія рухається в напрямку преміум-класу. Тому дешевий складаний смартфон, поки що, не гарантується.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все