Xiaomi представила бюджетний фітнес-браслет Mi Smart Band 3i

  • 21 ноября, 12:47
  • 4704
  • 0

Як було відомо раніше, сьогодні китайська компанія Xiaomi представила в Індії нову версію фітнес-браслета Mi Smart Band 3i. Як і перший Xiaomi Mi Band, ця модель також не має датчика серцевого ритму. Проте, він має AMOLED-дисплей і є доступним аксесуаром. До речі, зовсім нещодавно в Індії був представлений Mi Band 4.

Mi Smart Band 3i – технічні характеристики

Щодо дизайну, Xiaomi Mi Smart Band 3i виглядає ідентично до оригінальної версії. Браслет отримав захист від води за стандартом 5 ATM, що дозволяє вам не знімати його під час прийняття душу або плавання. Щодо функціональності, фітнес-браслет може відстежувати кроки і витрачені калорії. Також є відстеження фізичної активності – біг, ходьба та їзда на велосипеді. Ну і звісно є відстеження вашого сну.

Фітнес-браслет оснащений 0.78” AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 128 x 80 пікселів. Він відображає сповіщення з соцмереж та SMS. Ви також можете відхиляти виклики з браслета. Крім того, він відображає прогноз погоди на найближчі три дні, нагадування про майбутні події і будити вібрацією. Через браслет можна розблокувати смартфон або знайти його. Акумулятор тут ємністю 110 мАг і зазначається до 20 днів автономної роботи. Фітнес-трекер сумісний зі смартфонами на базі Android 4.4+ та iOS 9.0+. Новий фітнес-браслет оцінили у ₹ 1 299 або ≈ ₴ 436 / $ 18.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи