Xiaomi представила компактну бездротову клавіатуру в ретро-дизайні

  • 16 апреля, 06:07
  • 3851
  • 0

Асортимент фірмових аксесуарів Xiaomi розширився новою клавіатурою. Окремі моделі під назвою Air 85 Bluetooth мають компактні пристрої, два типи бездротових підключень та оригінальний зовнішній вигляд.

Особливості клавіатури від Xiaomi

Корпус MIIIW Air 85 виконаний в компактному форм-факторі прямокутної форми із закругленими краями. Товщина аксесуара становить 7,8 мм, при цьому клавіатура розташовується на поверхні столу під кутом нахилу в 8 градусів для зручності набору тексту і зниження навантаження на зап'ястя користувача.

Клавіші новинки мають круглу форму, а символи на них виконані за допомогою лазерної технології, що робить їх більш чіткими і стійкими до стирання.

Фото

 

Технічні особливості

Підключити 85-клавішну периферію до ПК можна як за допомогою вбудованого модуля Bluetooth, так і через USB. Перемикання між режимами роботи здійснюється за допомогою спеціальної кнопки на корпусі. Клавіатура сумісна з десктопними (Windows, macOS) і мобільними операційними системами (Android і iOS).

Ціна

Бездротова клавіатура MIIIW Air 85 Bluetooth в чорному, білому і рожевому корпусах вже доступна на краудфандінговой платформі Xiaomi Youpin за ціною 22 долари.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все