Xiaomi представила "розумну" лампу: функції та ціна

  • 10 января, 07:25
  • 4106
  • 0

Компанія Xiaomi на своєму краудфандинговому майданчику представила нову модель розумної лампи із Bluetooth-модулем, яка отримала назву Mijia LED Bulb. Окрім функцій управління голосом та налаштування температури світла, модель цікава низьким енергоспоживанням та доступним цінником.

Даталі про лампочку

Новинкою можна управляти прямо зі смартфона, за допомогою розумного дисплея або колонки, а також за допомогою голосових команд віртуального асистента XiaoAI, повідомляє Gizmochina.

Підтримується дистанційне вмикання чи вимикання, а також налаштування яскравості (до 500 люмен) і зміна колірної температури в діапазоні 2700 – 6500К.

Через мобільний додаток можна встановлювати час роботи лампочок та інші налаштування, включаючи груповання ламп в різних приміщеннях для одночасного включення. Енергоспоживання моделі складає всього 5 Вт.

Ціна та дата виходу

Новинка вже доступна для замовлення на краудфандинговому майданчику Xiaomi Mall за ціною 35 доларів (орієнтовно 840 гривень за курсом станом на 9 січня 2020 року) за комплект з 10 штук. Перші покупці також отримають в подарунок розумну колонку Redmi Small Love Speaker.

Старт продажів намічений на 19 лютого, після цієї дати вартість моделі складе 4 долари (близько 95 гривень) за штуку.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все