Xiaomi представила свій новий робот-порохотяг два в одному: функції

  • 22 апреля, 07:17
  • 3925
  • 0

Компанія Xiaomi не припиняє дивувати цікавими розробками. Зараз китайський виробник показав новий робот-порохотяг Mi Robot Vacuum-Mop P. Цікаво, що цей пристрій 2 в 1, адже поєднує функції прибирання пороху та миття підлоги.

Чим цікавий продукт

Mi Robot Vacuum-Mop P отримав інтелектуальне картографування й планування маршруту. Також порохотяг оснастили функціями автоматичної підзарядки та інтелектуальне управління за допомогою застосунків для смартфона.

Інженери оснастили пристрій 12 спеціальними датчики: 10 з них забезпечують запобігання падіння пристрою зі сходів, зіткнення зі стінами, перешкодами (меблями) тощо.

Також ці датчики потрібні для пошуку шляху до станції і припинення роботи, якщо робот заблокований або застряг. Mi Robot також може визначити і попередити чи встановлений сміттєвий ящик, ємність для води та інші компоненти.

Mi Robot Vacuum-Mop P може працювати на 3 режимах:

  • вакуумне очищення,
  • миття підлоги,
  • режим всмоктування й очищення.

Пристрій оснастили акумулятором ємністю 3200 мАг. Це забезпечує роботу до 130 хвилин безперервної роботи.

Порохотягом можна керувати віддалено – для цього потрібно встановити спеціальний додаток Mi Home на смартфоні. Також він підтримує управління голосом через асистентів Google Assistant і Amazon Alexa

Ціна

На спільнокошті пристрій коштує 17 990 індійських рупій (за нинішнім курсом це близько 6 300 гривень). На території Індії він надійде у продаж 15 вересня. Щодо міжнародного ринку інформації поки немає.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все