Xiaomi представить крутий роутер з підтримкою Wi-Fi 6

  • 11 февраля, 12:52
  • 4067
  • 0

Xiaomi, нарешті, підтвердила, що представить свій новий маршрутизатор з підтримкою Wi-Fi 6 під назвою Xiaomi Mi AIoT AX3600. Анонс відбудеться разом з презентацією Xiaomi Mi 10 вже 13 лютого. Компанія також повідомила, що новий маршрутизатор буде заснований на платформі Qualcomm Networking Pro 600, яка по суті створена для маршрутизаторів корпоративного рівня.

Xiaomi підкреслила, що Wi-Fi роутер Mi AIoT AX3600 є першим, який використовує платформу корпоративного рівня для споживчого ринку. На фото, опублікованому у Weibo, зазначено, що новинка працюватиме на чипі Qualcomm IPQ8071. Виробник пояснює, що ця платформа є «ідеальною архітектурою для роздрібних маршрутизаторів, з підтримкою системи двох діапазонів, широкосмугових шлюзів, а також додатків корпоративного і операторського класу».

Wi-Fi 6 нового покоління обіцяє оптимізувати енергоспоживання і можливості покриття маршрутизатора з підтримкою одночасних високошвидкісних з’єднань. Серед інших переваг цього підключення – нижча загальна затримка і висока швидкість передачі даних.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все