Xiaomi створила два найпотужніших в світі смартфона

  • 9 января, 05:19
  • 4111
  • 0

З кожним роком продажі смартфонів по всьому світу ростуть, а відбувається це через те, що все більше і більше людей з кожним днем їх використовує. Як вдалося з’ясувати сьогодні, 8 січня 2018 року, компанія Xiaomi успішно створила і вже щосили тестує два найпотужніших в світі смартфона, обидва з яких засновані на базі восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855, що володіє тактовою частотою 2,9 ГГц і доповненого графікою Adreno 640.

Лічені години назад в бенчмарке Geekbench були виявлені два нових смартфони, які створила Xiaomi. Одна з новинок називається blackshark skywalker, а являє вона собою ігрове мобільний пристрій третього покоління, яке покажуть публіці в найближчі чотири місяці. Цей апарат оснащений 8/10 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті, топовим процесором від американського бренду, а також деякими іншими особливостями, на кшталт Android 9.0 Pie в особі MIUI 10.

Ще одна новинка – це Xiaomi Cepheus, який також оснащений восьмиядерна чіпом Snapdragon 855. Цей телефон може похвалитися тільки 6 ГБ оперативної пам’яті, а інші його технічні характеристики невідомі. За деякими даними, під таким кодовою назвою ховається Mi 9, або ж це Mi Mix 4. Який би з цих двох телефонів не ховався під таким позначенням, його презентація відбудеться вже в найближчі кілька місяців.

Обидва флагмана компанії Xiaomi оснащені роз’ємом USB Type-C для зарядки, а також деякими іншими особливостями, в тому числі моделями зв’язку Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, Wi-Fi 802.11ac і Dual GPS. Інформації про вартість майбутніх новинок поки що немає, але вони абсолютно точно не будуть коштувати більше $ 600. Прямо «з коробки» на мобільні пристрої виявиться встановлена операційна система Android 9.0 Pie, заснована на прошивці MIUI 10.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все