Xiaomi випустила бюджетну бездротову клавіатуру з мишкою

  • 23 декабря, 11:46
  • 4626
  • 0

Китайська компанія Xiaomi непомітно випустила бездротовий набір – клавіатуру і мишу. Головна особливість комплекту – він не потребує драйверів і працює за принципом «підключи і працюй». Це прості ґаджети у стилі компанії без надмірностей у мінімалістичному стилі. Пристрої підтримують бездротове з’єднання по Wi-Fi на частоті 2.4 ҐГц, енергозберігаючий режим і відповідають загальним потребам більшості офісних користувачів.

Клавіатура має повнорозмірну розкладку 104 клавіш. Вона оснащена композитними клавішами Fn, а комбіновані клавіші Fn + F1-F12 підтримують функціональність швидкого доступу. Зокрема гучність, мультимедіа, відключення звуку тощо. У верхньому правому куті розташовані чотири світлових індикатора для блокування заголовних букв, цифрових кнопок та індикатора живлення. Клавіші мають трохи увігнуту форму, що зроблено для зручності під час друку.

Символи, нанесені лазерним гравіюванням, розраховані на тривалий час використання. Нижня частина клавіатури має нахил в 6°, що робить її зручнішою при тривалому використанні. Мишка з комплекту важить всього 60 г. Вона має звичний розмір і оснащена оптичним датчиком з роздільною здатністю 1000 dpi. Ґаджет працює від батарейки AAA, а приймач зберігається у нижній частині мишки. Ціна за комплект Xiaomi становить ¥ 99 або ≈ ₴ 329 / $ 14.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи