Xiaomi випустила «елітний» бездротовий набір з мишки та клавіатури

  • 26 февраля, 11:45
  • 4004
  • 0

На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin з’явився новий набір ґаджетів для користувачів ПК – Miyu Elite Keyboard та Elite Mouse. Пристрої вийшли досить цікавими та у мінімалістичному дизайні. В принципі, як і всі подібні девайси китайської компанії.

Миша Xiaomi Miyu Elite Mouse

Миша отримала спеціальний дизайн кнопок, який видає тихий звук під час використання. Товщина пристрою становить 28.3 мм. Миша підтримує дворежимне з’єднання – по Bluetooth і через бездротовий USB-приймач та живиться від акумулятора ємністю 510 мАг. За словами компанії, її автономності вистачатиме до 15 днів на одному заряді.

Клавіатура Xiaomi Miyu Elite Keyboard

Як і миша, клавіатура також підтримує дворежимне з’єднання – по Bluetooth і через бездротовий USB-приймач. Пристрій отримав гальванічні функціональні глянцеві клавіші. На клавіатурі є 85 клавіш, які мають ножничний механізм. Вона також оснащена вбудованим літієвим акумулятором, який можна заряджати через порт USB Type-C. Згідно з заявою, клавіатура може працювати до 2 тижнів без підзарядки.

Однією з основних особливостей клавіатури є підтримка голосових команд. Голосова клавіша була додана праворуч від пробілу і містить вбудований голосовий пакет HKUST Xunfei. Якщо утримувати цю клавішу натиснутою, то можна «друкувати голосом». Швидкість розпізнавання мови досягає 180 слів за хвилину, а час відгуку не перевищує 200 мс. Але, швидше за все, це працює лише для китайської мови. Подвійне натискання на ту ж клавішу – це швидке оновлення інформації про погоду.

Ціна і доступність

Кожен з цих пристроїв коштує по ¥ 199 або ≈ ₴ 690 / $ 28. Однак обидва ґаджети можна придбати разом за спеціальною ціною ¥ 378 або ≈ ₴ 1 312 / $ 54. Наразі, пропозиція діє в рамках краудфандингу Youpin. Однак, після появи в онлайн-магазинах Китаю та світу, ціни однозначно будуть вищими.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все