Xiaomi випустила мегабюджетний розумний годинник Haylou Solar Smart Watch

  • 6 апреля, 12:45
  • 4354
  • 0

На краудфандинговій платформі Youpin з’явився новий продукт – розумний годинник Haylou Solar Smart Watch. З маркою Haylou ми вже знайомі – торік Xiaomi запустила годинник за ціною всього лиш $ 14. І нова модель теж вийшла дуже бюджетною.

Годинник Haylou Solar Smart Watch має металевий корпус у мінімалістичному стилі. Діагональ його круглого циферблату становить 1.28”, а TFT-дисплей має роздільну здатність 240 х 240 пікселів. Зазначається хороший рівень яскравості та насиченість кольорів при яскравому навколишньому освітленні. А також доступний рівень яскравості дисплея у темний час доби. Гнучкий силіконовий ремінець забезпечує вільний доступ повітря до шкіри.

Розумний годинник отримав оптичний датчик серцевого ритму і оснащений основними інтелектуальними алгоритмами серцевого ритму для безперервного моніторингу протягом 24 годин для запобігання потенційних проблем з серцем. Користувачі можуть регулювати час і кількість вправ відповідно до змін серцевого ритму. Є підтримка 12 спортивних режимів, зокрема біг на вулиці, ходьба, їзда на велосипеді, скелелазіння, спінінг, йога, біг в приміщенні, гімнастика, баскетбол, футбол, веслування та вільні тренування. Ґаджет має захист від води та пилу за стандартом IP68.

Компанія зазначає автономність до 30 днів без підзарядки. При цілодобовій роботі датчика серцевого ритму автономність становить до 15 днів. Коли акумулятор буде розряджений, годинник буде нагадувати вам його зарядити. Ціна нового годинника в рамках краудфандингу становить ¥ 149 або ≈ ₴ 576 / $ 21.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий