Xiaomi випустила Power Bank з функцією обігріву

  • 28 ноября, 11:44
  • 4804
  • 0

Xiaomi відома на весь світ випуском доступних смартфонів і різноманітних ґаджетів для дому, а ще недорогих аксесуарів для смартфонів. Сьогодні бренд запустив невеликий Power Bank, який також працює як грілка для рук. Що особливо актуально, оскільки зима вже не за горами. Новий Power Bank має дизайн ретро-радіо, а сама компанія зазначає, що пристрій виготовлений з алюмінію, який здатен швидко проводити тепло.

Функція грілки забезпечує двосторонній нагрів при постійній температурі 52 °C. Компанія стверджує, що пристрій виготовлено з використанням багатокомпонентної композитної технології і в поєднанні з вогнетривким ABS робить його безпечним і надійним. На Power Bank є дві фізичні кнопки. Ліва керує функцією живлення, а також відображає скільки заряду залишилось в акумуляторі. Права кнопка активує функцію нагріву і показує поточну температуру.

Оскільки сам зовнішній акумулятор невеликий, то і ємність у нього теж маленька – 5000 мАг. Він також оснащений функцією автоматичного відключення живлення та захист від перевантаження. Новинка представлена у трьох кольорових варіантах – зеленому, рожевому та червоному. У Китаї цей акумулятор коштує ¥ 138 або ≈ ₴ 470 / $ 20.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все