Xiaomi випустила розумний годинник Haylou за $ 14

  • 12 октября, 09:43
  • 4219
  • 0

На краудфандинговій платформі Youpin з’явився новий розумний годинник Haylou, який виявився мега бюджетним. Він оснащений 1.3” TFT LCD-дисплеєм, його вага становить 34 г, габарити 40.9 х 35.7 х 11.6 мм і він має м’який ремінець. Пристрій доступний у двох кольорах – чорному та сріблястому. Цей годинник підтримує моніторинг серцевого ритму, відстеження сну та має до 14 днів автономності. Haylou пропонує 9 спортивних режимів: ходьба, біг, походи, їзда на велосипеді, бігова доріжка, фітнес, альпінізм, спінінг та йога.

Завдяки датчику серцевого ритму і розумному алгоритму, розумний годинник Haylou відстежує стан здоров’я в режимі реального часу. У той же час він також підтримує відстеження сну, інтелектуально ідентифікує і реєструє глибокий сон, легкий сон, безсоння й інші стани, допомагаючи контролювати якість сну і коригувати звички сну.

Розумний годинник має функції сповіщення про повідомлення та дзвінки, а також іншої інформації. Тут є нагадування встати розім’ятись, навчання диханню, безшумний будильник тощо. Haylou має вбудований акумулятор ємністю 210 мАг, чого вистачає до 14 днів. Крім того, він підтримує захист від води та пилу за стандартом IP68. Він сумісний з операційними системами Android 4.4+ та iOS 8+.

В рамках краудфандингу, компанія Xiaomi пропонує годинник за ціною ¥ 99.9 або ≈ ₴ 347 / $ 14. До завершення кампанії ще 13 днів.


Теги: xiaomi haylou
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все