Xiaomi випустила розумний зволожувач повітря

  • 28 марта, 07:11
  • 3945
  • 0

На краудфандинговій платформі Xiaomi Youpin відбувся анонс зволожувача повітря Zhimi Pure Humidifier 2. У порівнянні з попередньою моделлю у нього виросла ефективність, але головною зміною став вбудований дисплей, що спрощує взаємодію з приладом.

Особливості розумного зволожувача повітря

Zhimi Pure Humidifier 2 – механічний зволожувач, всередині якого крутиться барабан, генеруючи таким чином природне випаровування води. Головною перевагою в порівнянні з ультразвуковими моделями є те, що він не утворює водяний туман, який осідає на поверхні і залишає білий наліт.

Крім того, бак для води виготовлений з бактеріостатичних матеріалів, що запобігає утворенню і розмноження всередині шкідливих бактерій. У порівнянні з попередником обсяг бака виріс до 4 літрів. При цьому під час роботи витрачається приблизно 260 мілілітрів води на годину.

Помітною відмінністю від попередника став вбудований дисплей, на який виводиться інформація про точну вологість повітря в приміщенні, рівень води в резервуарі, режими роботи та інше. Керувати зволожувачем можна через вбудовані сенсорні кнопки або мобільний додаток Mijia від Xiaomi.

Ціна

Новинка вже доступна в Китаї за ціною 99 доларів.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все