Xiaomi запатентувала нестандартну SIM-карту з 5G

  • 21 февраля, 15:05
  • 3956
  • 0

У міру того, як індустрія рухається до мереж 5G, більш високі швидкості пропускної здатності також відкривають можливості для великих завантажень. Тепер можна легко транслювати 4K-фільми або навіть завантажувати їх, але вартість пам’яті на смартфоні з часом може бути значно вищою. Зараз смартфони рідко використовують роз’єми для додаткової пам’яті, але китайська компанія Xiaomi працює над цікавішим проектом. Згідно з патентом, компанія розробляє SIM-карту з 5G, що здатна виконувати стандартні функції зв’язку та виконувати функції зберігання.

Ця технологія не нова концепція і вперше була виявлена у 2019 році іншою компанією. Проте, Xiaomi також зацікавилася цією технологією і планує розробити власний варіант. Новий патент описує карту пам’яті, яка також служить SIM-картою. Таким чином, це робить її дуже подібною на «супер» SIM-карту, яка була вперше представлена торік компанією Ziguang. Для забезпечення обох функцій, вона оснащена технологією карти пам’яті з одного боку і компонентами для SIM-карти зі зворотного.

Наслідки цієї технології можуть бути величезними для індустрії смартфонів. Наразі, кілька OEM-виробників пропонують для середнячків або бюджетників додаткову пам’ять в роз’ємах з двома гібридними SIM-картами. А флагманські смартфони, зазвичай, оминають цю функцію, однак надають більше внутрішньої пам’яті. Нова ж технологія могла б надати більше можливостей власникам таких смартфонів. Крім того, це також полегшило б процес переносу даних при зміні пристрою.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все