Xiaomi запатентувала нові дизайни для доступних смартфонів

  • 9 апреля, 10:42
  • 4000
  • 0

В мережі з’явився новий патент китайської компанії Xiaomi. В патенті одразу 3 різних дизайни для одного смартфона, який має подвійну фронтальну камеру. Зображення були опубліковані на китайському веб-сайті Weibo. Найбільше уваги привертає саме фронтальна камера, сенсори якої розміщені в отворі по середині, праворуч і два варіанти з розміщенням ліворуч – горизонтально та вертикально.

Примітно, що кожне патентне зображення містить два датчика, з’єднаних разом. Ця область може мати й інші важливі сенсори, такі як наближення і освітлення. На зображеннях також є й тилова панель. В обох варіантах пропонується вертикальна потрійна камера з елементом, який дуже нагадує сканер відбитків пальців.

Ще одним важливим аспектом дизайну є співвідношення екрана до корпусу, яке відносно невисоке. Тут помітні рамки з усіх чотирьох сторін, що може свідчити про приналежність смартфона до середньобюджетного сегменту. В цих дизайнах немає нічого складного та футуристичного, тож цілком можливо очікувати щось подібне від Xiaomi вже найближчим часом. Нагадаємо, що нещодавно компанія отримала патент на дисплей для смартфона з підекранною фронтальною камерою.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все