Xiaomi запатентувала нові дизайни для смартфонів

  • 13 января, 09:42
  • 3932
  • 0

Компанія Xiaomi запатентувала два нових дизайни складних смартфонів у CNIPA (Національне управління інтелектуальної власності Китаю), і обидва вони досить цікаві. Попри те, що багато компаній патентують різні варіанти гнучких пристроїв, ці неподібні на те, що ми вже бачили. Перший дизайн трохи нагадує анонсований Huawei Mate X. Він складається горизонтально, при цьому екран залишається назовні. У складеному стані його камери розташовані ззаду і вирівняні по вертикалі. До речі, рамка на якій розташовані камери є найширшою у цьому смартфоні.

Другий патент на дизайн фактично демонструє вертикально складений смартфон. Це пристрій значно відрізняється від всього, що ми вже бачили. Практично у кожного вертикально складеного смартфона всередині є дисплей. А цей зовсім не має. Цей пристрій має не тільки зовнішній дисплей, але і досить сміливий дизайн. У складеному вигляді ви отримуєте суцільний екран. Рамки дуже тонкі, а верхньої взагалі нема. У середині цього дисплея, ззаду, є модуль камери.

Перший дизайн набагато легше зробити реальним і цілком можливо, що так і буде. В деяких аспектах, він дуже подібний на анонсований Mi Mix Alpha. До речі, досі невідомо чи випустить його компанія у продаж. Торік, Xiaomi вже продемонструвала свій складний смартфон. Це був прототип, який й досі не завершили до кінця. Принаймні, сама компанія мовчить про це. У лютому на нас чекає чергова виставка MWC 2020 і можливо там покажуть робочий пристрій.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все