Xiaomi запатентувала смартфон з поворотним дисплеєм

  • 24 апреля, 11:06
  • 4039
  • 0

З плином часу було випущено кілька моделей смартфонів з системою автоматичного обертання камери. Наприклад, в OPPO N3  2014 року була встановлена моторизована поворотна камера. У квітні 2019 року, Samsung випустила модель Galaxy A80 з потрійною поворотною камерою. Перевага такого типу камер полягає в тому, що основна камера на задній панелі також може функціонувати як селфі-камера. Здається, що Xiaomi розглядає подібний дизайн, але ще більш винахідливий.

Китайський виробник подав цікавий патент у своїй країні на смартфон з поворотною камерою. Проте, у цьому патенті зображений пристрій, в якому не тільки камера обертається, а ціла частина дисплея.

Xiaomi з поворотною камерою та дисплеєм

Патент на дизайн був поданий в середині 2019 року Beijing Xiaomi Mobile Software в CNIPA (Національне управління інтелектуальної власності Китаю). Сьогодні, 24 квітня 2020 року, патент був затверджений.

Опис патенту дуже короткий і містить 24 зображень. Запатентований телефон має дуже вузькі рамки і повноекранний дисплей. Обидві сторони оснащені різними кнопками, а внизу є роз’єм USB Type-C. Ззаду горизонтально розташована подвійна камера зі спалахом. Хочете зробити селфі? Для цього можете повернути камеру таким чином, щоб вона опинилась на передній панелі. Це явно відрізняється від механізму в Samsung Galaxy A80. Метод Xiaomi також пропонує поворотний механізм для верхньої частини дисплея. З таким патентом ми стикаємося вперше. На жаль, патент на конструкцію не дає ніякої певної інформації про додаткові функції. Але у Xiaomi є певний досвід роботи з телефонами, які мають екран на задній панелі. Тому у компанії, безсумнівно, будуть ідеї для застосування.

Питання в тому, скільки ж коштуватиме такий пристрій, якщо врешті-решт вийде на ринок. Однак, подібна технологія, безсумнівно, привертає увагу. Дивлячись на складані смартфони, які ще два-три роки здавалися чимось неймовірним, здається, що такий пристрій нас вже точно не здивує.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все