Xiaomi запатентувала смартфон з відкидною камерою

  • 5 февраля, 10:54
  • 3957
  • 0

Останнім часом, в мережі з’являється багато патентів компанії Xiaomi з різноманітними дизайнами смартфонів. Всі вони пропонують нові рішення для камер та їхніх механізмів чи розташування. Новий патент, який був схвалений і опублікований, компанія подала ще на початку 2018 року у Китайське відомство інтелектуальної власності (CNIPA).

В новому варіанті Xiaomi розглянула механізм відкидної камери, яка одночасно грає роль і фронтальної і тилової. Таке рішення дозволяє зробити дисплей повноекранним без виїмок чи отворів. Такий механізм вже запатентувала і Huawei. Нагадаємо, що у 2015 році був представлений смартфон Honor 7i з одинарною поворотною камерою. Huawei ShotX був представлений за півроку, з системою камер, подібною на Honor 7i. Тож, подібний дизайн далеко неунікальний, проте цікавий. Адже, у цьому патенті, в механізмі є одразу 5 сенсорів, чого не було в смартфонах раніше.

 Цілком можливо, що цей дизайн так і залишиться на папері. Однак, спостерігаючи, які форм-фактори, дизайни та технології з’являються на ринку, це далеко не найгірший та не найскладніший варіант. Тому, можна очікувати, що у майбутньому компанія може зробити його реальним.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все