Xiaomi запатентувала унікальну висувну камеру з 7 датчиками

  • 15 января, 12:56
  • 3913
  • 0

Виробники смартфонів постійно конкурують між собою. Щоб залишатися актуальним, кожен бренд повинен пропонувати якісь нововведення та покращувати свої пропозиції. Таким чином, в мережі доволі часто можна побачити патенти на майбутні пристрої з цікавими особливостями. Наприклад, з’ясувалося, що китайська компанія Xiaomi запатентувала три нові унікальні дизайни для фронтальної камери.

Патенти були знайдені в Управлінні національної власності Китаю (CNIPA) і призначені для висувної селфі-камери невідомого смартфона. Можна припустити, що патент належить до нового спливаючого механізму. Оскільки перший має по два сенсори зображення для фронтальної і тилової камер. Інші патенти докладно описують варіант з подвійною, потрійною і навіть пентакамерою.

Запатентований дизайн описує тільки модуль камери, бо інша частина дизайну смартфона, як видно з патентів, залишається незмінною. Примітно, що патенти розкривають унікальний дизайн висувної камери, в якій як тилова, так і фронтальна камери розміщені в одному і тому ж механізмі з обох сторін. На жаль, цей дизайн Xiaomi може так і залишитись на папері. Хоча, ми колись так само думали і про гнучкі смартфони.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все