Xiaomi змінила дизайн та функціональність Mi Browser

  • 28 февраля, 12:41
  • 4292
  • 0

Як відомо, Xiaomi робить свої власні альтернативи різним додаткам Google, які зазвичай прив’язані до її прошивки MIUI на Android. За останні кілька років китайська компанія перемістила додатки, такі як Mi Calculator та Mi FileExplorer, в магазин Play Store. Таким чином, вона прискорює доставку оновлень і зробила їх доступними для смартфонів інших виробників. В цей невеликий список додатків увійшов оновлений Mi Browser, який, ймовірно, замінить Mint Browser від Xiaomi, що дебютував в кінці 2018 року.

Xiaomi підтримує обидва мобільних браузери. Mi Browser є частиною MIUI, а Mint Browser є легкою альтернативою і доступний у Play Store. Китайська компанія надала Mi Browser дизайн Mint та ще декілька налаштувань і додаткових функцій. Тут змінилась нижня панель навігації, включаючи дві вкладки для пропонованих відео та ігор на YouTube, а ще абсолютно новий значок програми.

Xiaomi також додала спеціальний розділ Facebook, який дозволяє вам отримати прямий доступ до свого облікового запису прямо на головній сторінці браузера зі зручною кнопкою завантаження для збереження відео. Вгорі поруч з панеллю пошуку знаходиться значок месенджера WhatsApp.

Xiaomi не оновлює свій Mint Bowser і старіший Mi Browser більше місяця. Це наштовхує на думку, що перероблений додаток напевно замінить ці два як в Play Store, так і в MIUI.


Теги: xiaomi
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все