Як почати перетворювати невдачі в бізнесі на переваги. Розкажуть українські підприємці на IT FuckUp Night by EASE

  • 18 ноября, 19:00
  • 4266
  • 0

Багато хто вважає, що бізнес розпочинається з появою ідеї. Та досвідчені підприємці кажуть, що проєкт стає бізнесовим лише після перших факапів. У кожного свої помилки: хтось робить акцент не на продукті, а на просуванні, хтось — зливає бюджет там, де наразі можна не витрачати. Мало хто з початку заглиблюється в нюанси обраних ніш і те, що для одних стало успішним успіхом, в інших виявилося повним провалом. 

1 грудня Європейська асоціація програмної інженерії знову збере найпотужніших CEO та фаундерів ІТ-проєктів для того, щоб вони поділилися своїм повчальними, деколи болючими факапами, які вони перетворили на головні уроки свого життя.

"Улюблений формат нашої аудиторії повертається. Щойно ми з командою побачили можливість організувати IT-вечірку при світлі та у безпеці – одразу робимо. Тільки цього разу все буде на порядок професійніше. Три відомих підприємців з несподіваними історіями побудові бізнесу на реальному досвіді. В якості модератора ми запросили відомого шоумена, тому що він вже став другом наших проєктів, а також добре вміє спілкуватися з бізнесом. Виключенням буде і благодійна складова вечора. Обов'язково проведемо час з користю для тих, хто цього потребує", — розповідає Любов Мочалова, CEO Асоціації EASE.

Під час івенту на аукціоні буде розіграно цінний лот, виручені кошти з якого передадуть до Благодійного фонду Владислава Савченко для придбання спальних мішків-ковдр для дитячого будинку в місті Запоріжжя.

 "Від себе додам, що пишаюсь своєю командою, яка у мініатюрному складі вже другий рік поспіль робить дива. Не зважаючи на безліч несприятливих обставин", — відмічає Любов Мочалова.

ІТ FuckUp Night — це не про успішний успіх, а про рішення outside the box, про бізнес через призму помилок. 

Спікерами вечора стануть:

  1.   Владислав Савченко — президент EASE, серійний ІТ-підприємець. 
  2.  Тарас Потічний — Ex-Bolt, VP of Expansion у Liki24. 
  3.  Дмитро Шимків — екс-генеральний директор «Майкрософт Україна», член наглядової ради Українського фонду стартапів та «Київстар». 

Модеруватиме івент та розряджатиме обстановку Анатолій Анатоліч  — шоумен, радіо та телеведучий.

Дата: 01 грудня
Час: 18:00
Локація: UNIT.City, зал в укритті

Квитки за посиланням: https://kiev.ticketsbox.com/ua/event/it-fakap-night.html


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий