Як захистити електромережу проти атак? Розкажуть на новому воркшопі від AI HOUSE

  • 8 марта, 16:24
  • 3817
  • 0

Network Science: Attacks on Power Grids — безплатний офлайн-воркшоп від AI HOUSE про концепції та методи науки про мережі (Network Science), а також про застосування PyPSA для аналізу та підвищення надійності мережі проти направлених атак.

Воркшоп буде корисним для всіх, хто має понад два роки досвіду з Python для Data Science, розуміння базових ML-концепцій та зацікавленість у Network Science. Організовує воркшоп AI HOUSE — некомерційна організація, головна мета якої розбудувати та розвивати AI-ком’юніті в Україні. Проєкт є частиною екосистеми технологічної компанії Roosh та створює різноманітні проєкти та події, зокрема освітні, в галузі штучного інтелекту й машинного навчання.

Про подію

Офлайн-воркшоп пройде 25 березня в м. Києві та буде складатися з двох частин: теоретична та практична. Друга частина буде зосереджена на використанні Python та PyPSA для аналізу, порівняння, покращення надійності та безпеки електромереж у Європі та Північній Америці за допомогою відкритих баз даних.

 Лектор — Сергій Бродюк, Data Scientist та магістр наук з шестирічним досвідом у сфері. Сергій здобув ступінь магістра з Data Science в Українському католицькому університеті, захистивши магістерську роботу з Network Science та Machine Learning, працював з системами рекомендацій: від відео на вимогу до AdTech та Knowledge Management доменів.

Що вивчать учасники?

В результаті навчання слухачі отримають актуальні знання, розуміння концепцій і методів науки про мережі та їх практичного застосування, отримають досвід використання PyPSA для аналізу та підвищення надійності мереж проти атак, а також отримають можливість знайти однодумців у сфері Network Science.

Воркшоп охопить наступні теми:

  1. Наука про мережі.

  2. Огляд PyPSA, інструментарію Python для моделювання та оптимізації енергосистем.

  3. Імпорт та маніпулювання даними графів електромереж.

  4. Аналіз графів електромереж Європи та США.

  5. Виявлення вразливостей та можливих сценаріїв атак у мережі.

  6. Як підвищити стійкість мережі до атак?

  7. Практичні вправи з використанням PyPSA для моделювання та імітації різних сценаріїв.

  8. Світовий досвід аналізу та оптимізації електромереж.

  9. Обговорення актуальних проблем і майбутніх розробок у галузі Network Science.

Як доєднатися до воркшопу?

Воркшоп пройде в офлайн форматі 25 березня в м. Київ. Подія почнеться об 11:30, та буде продовжуватися до 18:00, у кінці буде можливість поспілкуватися зі спікером та всіма учасниками.

Воркшоп буде корисним для тих, хто має понад два роки досвіду з Python для Data Science, розуміє базові ML-концепції та зацікавлений у Network Science, володіє англійською мовою на рівні Upper Intermediate. Також для виконання практичних завдань, потрібен власний ноутбук із середовищем Jupyter (notebook, lab, colab, etc.) та встановленим Python >= 3.6.

Участь безоплатна, кількість місць обмежена. Щоб доєднатися до воркшопу потрібно заповнити заявку за посиланням: https://www.linkedin.com/events/networkscience-attacksonpowergr7038777618535485441/about/.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий