Залишився лише "er": Маск не зміг прибрати вивіску "Twitter" з офісу

  • 27 июля, 09:20
  • 3697
  • 0

Ілон Маск знову стикається з проблемами через вивіску на головному офісі своєї соцмережі, яка тепер називається "Х". Раніше він закрив літеру "w", створивши слово "Titter", а зараз вирішив повністю прибрати застарілу назву. Але це завдання виявилося не таким простим.

Невідомо, хто зателефонував в поліцію, але вона прибула дуже швидко. Навіть до того, як робітник встиг зняти перше з трьох слів, які прикріплені з обох боків до великого білого прямокутника на фасаді, поліцейські вже були на місці. 

Через менше ніж 15 хвилин після початку демонтажу вивіски, з'явилось нове фото з підписом: "Поліція призупинила демонтаж вивіски на час проведення розслідування". Журналісти початково не могли дізнатись причину зупинки демонтажу, оскільки весь відділ комунікацій був розігнаний Маском, і на всі запити автоматично надсилалися емодзі фекалій. ЗМІ наводили припущення, зокрема, про відсутність дозволу на зміни вивіски або дозволу на використання крану. Проте місцева поліція повідомила видання The San Francisco Standard, що їхнє появлення на місці було пов'язано з повідомленням про можливе несанкціоноване перекриття вулиці. Під час перевірки виявили, що не було скоєно жодного злочину, і цей інцидент не потрапляє в компетенцію поліції.

Поліція, присутня на місці події, повідомила, що хтось із Twitter мав намір зняти вивіску, але не повідомив охорону та власника будівлі.

Слід зазначити, що раніше виникла суперечка з орендодавцем щодо літери "W" і, загалом, можливості змін на вивісці. Ця ситуація супроводжувалася також відмовою Маска платити за оренду офісу. Власник будівлі тоді стверджував, що угода не дозволяє будь-яких змін на фасаді, і Маск згодом повернув літеру "W" на своє місце.




Теги: маск
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все