Запуск Jovi OS для смартфонів Vivo X30 відкладається

  • 9 декабря, 09:08
  • 3896
  • 0

Нещодавно, менеджер з роботи над прошивкою Funtouch OS поділився зображенням, на якому була назва Jovi OS. Спочатку, це вважалося тизером для нової прошивки компанії. Згодом з’ясувалося, що це був ребрендинг для FunTouch. Тепер компанія Vivo повідомила, що вона відкладає цю ідею.

Менеджер з роботи над прошивкою Funtouch OS повідомив у Weibo, що після численних консультацій з членами команди вони вирішили призупинити план з перейменуванням прошивки. Це означає, що все залишиться так як є і Jovi OS, наразі, не випускатимуть. Він також вибачився за цю плутанину і оголосив, що нова версія прошивки буде анонсована 16 грудня разом з серією Vivo X30.

У наступній версії Funtouch OS з’являться нові функції, такі як «Загальний доступ до додатків». Ця функція дозволяє поділитися додатком, доступним на вашому смартфоні, з іншим смартфоном. Vivo X30 та Vivo X30 Pro повинні стати першими пристроями, які працюватимуть з оновленою прошивкою. Обидва смартфони будуть оснащені процесором Exynos 980 5G, матимуть AMOLED-дисплеї і підтримуватимуть швидку зарядку 33 Вт.


Теги: vivo x30
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все