Запускається програма з підвищення ІТ-навичок для розробників та студентів технічніх ВУЗів від Microsoft «IT UpSkilling»

  • 21 января, 07:56
  • 3910
  • 0

Компанія Microsoft разом з Партнером DevRain, MVP Community, та міжнародним Партнером з навчання FastLane, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, оголошують про запуск програми для підвищення ІТ-навичок “IT UpSkilling”. Ініціатива має на меті підтримати розвиток навичок IT-спеціалістів по всій країні, забезпечуючи якісні знання від провідних експертів Microsoft та Партнерів та підвищити рівень ІТ-сертифікації розробників в Україні.

Навчання офіційно розпочинається 20 січня та триватиме до червня 2022 року. Програма складається з онлайн тренінгів, вебінарів та сесій з підготовки до здачі екзаменів на ІТ-сертифікацію Майкрософт. Вивчатимуться наступні напрямки: хмарні технології Azure, Data&AI, Infrastructure та Security, разробка бізнес-додатків. До участі запрошуються усі охочі, особливо ІТ-спеціалісти, девелопери та студенти технічних вузів.

В рамках  програми передбачається підготовка та здача екзаменів з Основ Технологій та більш глибоких сценаріїв на міжнародно визнану ІТ-сертифікацію Майкрософт з володіння певними ІТ-навиками та знаннями, а саме: Сертификація по основам хмарного сервісу Azure (Microsoft Azure Fundamentals),  Сертифікація по базовим знанням про технології машинного навчання (ML) та штучного інтелекту (AI) (Microsoft Azure AI Fundamentals), Сертифікація по Основі баз даних в Microsoft Azure (Microsoft Azure Data Fundamentals) та Сертифікація по дизайну та впровадження рішень Microsoft DevOps (Designing and Implementing Microsoft DevOps Solutions). Безкоштовно здати екзамени з анапрямку Основи технологій буде можливо лише за умови  відвідування Microsoft Virtual Training Days, а екзамени з більш поглиблених напрямків лише за умови навчання на програмі, для усіх інших зацікавлених - екзамени залишаються на платній основі. 

Навчання та ІТ-сертифікація Microsoft нададуть можливість ІТ-спеціалістам отримати підтримку від досвідчених тренерів та нові знання з провідних технологій, щоб впроваджувати проекти з цифрової трансформації, створювати власні інноваційні рішення, розвивати цифрову економіку країни.

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT Олександр Борняков прокоментував: «Проблема IT-освіти для України є вкрай актуальною, а варіанти її розв’язання можуть бути різноманітними. Ми підтримуємо ініціативу в межах підписаного меморандуму з Microsoft Україна минулого року та сподіваємося, що ця програма дасть змогу збільшити кількість талановитих спеціалістів, які будуть створювати відомі в усьому світі стартапи, перспективні продуктові компанії та стимулюватимуть загальноекономічний розвиток нашої держави».

Ян Петер де Йонг, директор Microsoft Україна, додав: «Впровадження інновацій та проектів з цифрової трансформації можуть стати успішними лише за підтримки команд, належним чином навчених спеціалістів, які можуть використовувати переваги усіх технологічних можливостей. Навички, які необхідні ІТ-фахівцям, мають безперервно розвиватися в міру розвитку нових технологій. Саме тому Microsoft ініціює програму з підвищення ІТ-навичок українців, надаючи ІТ-спеціалістам можливість безкоштовно отримати ІТ-сертифікацію.»

Долучитися до програми можна за посиланням: https://lnkd.in/gwZhhqbf



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все