Зеленський мріє про голосування на виборах в Україні за допомогою смартфонів та інтернету

  • 6 февраля, 11:26
  • 4113
  • 0

Президент України Володимир Зеленський ставить за мету перевести всі відносини громадянина з державою в цифрову площину, зокрема голосування на президентських, парламентських і місцевих виборах.

"Взагалі наша мета - зробити так, щоб усі відносини з державою людина могла здійснювати за допомогою звичайного смартфона та інтернету, зокрема голосувати. І це наша мрія, і ми це зробимо - на президентських, парламентських або місцевих виборах. Це виклик, амбітний, але досяжний", - сказав він під час презентації мобільного застосунку "Дія" в четвер у Києві.

Зеленський зазначив, що "Держава в смартфоні" змінює ставлення держструктур до громадянина, а громадянам економить час, гроші й нервові клітини.

Президент зауважив, що на шляху цифровізації є такі перешкоди, як застаріле законодавство, опір чиновників і недостатні потужності інтернету в Україні.

"Але у нас є найголовніше - талановиті люди, які вміють досягти мети, вміють досягти змін. Кажуть, що для цього потрібна ще політична воля. У мене є воля. А значить, у нас буде е-країна", - наголосив Зеленський.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все