Зеленський виступив на технологічній конференції у Парижі у вигляді голограми

  • 19 июня, 22:22
  • 3794
  • 0

Президент Володимир Зеленський виступив за допомогою голографічної трансляції перед представниками технологічних компаній на конференції VivaTech у Парижі. Про це повідомляє The Guardian.

"Для президентів незвичайно використати голограму для спілкування з людьми, але це не єдина річ із "Зоряних війн", чому ми навчилися. Ми ще й Імперію переможемо", - заявив Зеленський.

Президент України закликав технологічні компанії після закінчення війни брати участь у відновленні України "як повністю цифрової демократії".

Він сказав, що Україна найближчими тижнями представить конкретний план створення цифрового уряду на конференції у Швейцарії.

"Жодна інша країна у світі не запропонує вам такої можливості - застосувати найпередовіші технології на державному рівні. Це і експеримент, і цифрова революція, і модернізація системи, що працює", - заявив він.

В даний час найбільш помітним досягненням диджиталізації України є ресурс "Дія", який багато в чому замінив паперові документи на віртуальні, зменшився також паперовий документообіг в адміністративній та медичній сферах.



0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все