AI HOUSE та Roosh оголосили про запуск другого сезону освітнього проєкту "AI for Ukraine"

  • 19 октября, 11:05
  • 3847
  • 0

Українська найбільша спільнота у сфері штучного інтелекту AI HOUSE і технологічна компанія Roosh оголосили про початок другого сезону свого освітнього благодійного проекту "AI for Ukraine". У цьому сезоні планується проведення серії воркшопів і лекцій, які будуть ведені міжнародними експертами і фахівцями з галузі штучного інтелекту. Метою проекту є надання підтримки українському технологічному співтовариству під час війни, надання актуальних знань від світових експертів зі сфери штучного інтелекту та збір коштів на підтримку українських захисників. Лекції та воркшопи проходять онлайн і відкриті для всіх, хто цікавиться штучним інтелектом і машинним навчанням, бажає покращити свої знання або отримати нові.

Лектори AI for Ukraine. Season 2 У другому сезоні приєдналися видатні світові дослідники в галузі штучного інтелекту, включаючи:

  • Лукаш Кайзер з OpenAI;
  • Гаель Вароко з INRIA;
  • Хасіб Кхан з Google;
  • Софі Делі зі Stripe;
  • Вікторія Олійник з Оксфордського університету.

За словами організаторів, цей список буде розширюватися з часом.

Теми лекцій AI for Ukraine. Season 2 2 листопада відбудеться перша лекція на тему "Десятиліття глибокого навчання та GPT-4". Лукаш Кайзер розкриє інсайти створення GPT-4 та ChatGPT. Слухачі дізнаються про ключові дослідження у цій галузі та обговорять майбутнє штучного інтелекту.

15 листопада відбудеться лекція "Навчання за допомогою представлення на реляційних даних для автоматизації обробки даних". Гаель Вароко розкриє секрети аналізу та підготовки даних за допомогою машинного навчання. Слухачі дізнаються, як спростити роботу з даними та підвищити їх якість за допомогою новітніх технологій.

29 листопада Вікторія Олійник проведе воркшоп на тему "Використання штучного інтелекту для генерації контенту". Учасники дізнаються, як оцінювати якість ШІ-текстів та уникати небажаного контенту.

Всі лекції розпочнуться о 19:00.

Як взяти участь в AI for Ukraine Доступ до лекцій та воркшопів відкритий для всіх. Однак організатори закликають допомагати Збройним Силам України та вносити добровільні пожертви. Рекомендована сума - $10 за кожне відео.

Всі зібрані кошти будуть передані благодійній організації "Реактивна пошта", яка з 2014 року надає підтримку українській артилерії та опікується 13 підрозділами.

Охочі приєднатися до AI for Ukraine. Season 2 мають заповнити форму. Їм буде відправлено посилання на лекції та воркшопи, а також інформацію про нових спікерів.


Теги: ai
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все