Ajax і Львівська міська рада запустили автоматизоване укриття

  • 26 сентября, 17:48
  • 3811
  • 0

25 вересня у Львові на вулиці Городоцькій Ajax Systems та Львівська міська рада (ЛМР) представили автоматизоване укриття, яке відкривається автоматично при спрацюванні повітряної тривоги. Сховище розраховане на 300 осіб і обладнане сучасною технологією для автоматичного відчинення при оголошенні сигналу з додатка "Повітряна тривога" на центральному Hub Hybrid (4G). Ця система відмикає автоматичні замки та знімає об’єкт з охорони в разі необхідності.

Укриття розділене на вісім зон, одна з яких спеціально облаштована для дітей. У приміщенні є всі необхідні зручності, включаючи питну воду, систему опалення, наявність ковдр, санвузол, вогнегасники, аптечки та кнопку для виклику екстрених служб.

Крім цього, укриття має дизайн, що імітує архітектуру вулиці Городоцької, включаючи артінсталяції та загадки для дітей на стінах.

Міська влада Львова витратила 2,5 мільйони гривень на відновлення цього укриття. За словами міського голови Андрія Садового, ця споруда перебувала у запущеному стані протягом понад 60 років і була відремонтована за рахунок міського бюджету.

Щодо роботи автоматичного укриття в Львові з системою Ajax, то, за словами керівниці проєктних рішень Ajax Лесі Попадюк, при спрацюванні повітряної тривоги система автоматично отримує дані через API та автоматично відчиняє двері укриття.

Після відбою повітряної тривоги людям надається 20 хвилин, щоб вийти з укриття. Після цього двері автоматично блокуються, і приміщення стає під охорону.


Теги: ajax аі
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все