Ampere та інші виробники мікросхем розробили Альянс Штучного Інтелекту AI Platform

  • 19 октября, 05:56
  • 3895
  • 0

Компанії, що створюють інноваційні чіпи для галузі штучного інтелекту,  презентували AI Platform Alliance, як повідомляє Newswire.
Ampere Computing, спеціалізуються на розробці серверних процесорів на базі архітектури Arm, очолює AI Platform Alliance. Згодом до цього альянсу приєдналися приблизно десять інших компаній, багато з яких з'явилися на ринку протягом останнього десятиліття. Серед них можна виділити Cerebras Systems, Furiosa, Graphcore, Kalray, Kinara, Luminous, Neuchips, Rebellions і Sapeon.

В найближчі місяці очікується, що список учасників розшириться. Основною метою AI Platform Alliance є зробити ШІ-платформи більш доступними, ефективними та стійкими. Зусилля альянсу перш за все будуть спрямовані на розробку апаратних рішень.

Група також візьметься за оцінку інтегрованих ШІ-платформ, побудованих на загальних рішеннях учасників альянсу. Наприклад, це можуть бути сервери, які поєднують процесори Ampere з прискорювачами машинного навчання, створеними іншими компаніями-учасниками AI Platform Alliance.

Місія AI Platform Alliance полягає в тому, щоб сприяти інноваціям в галузі ШІ і забезпечувати кращий вибір для розробників і користувачів ШІ-рішень.


Теги: ai
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий