Apple працює над складеним iPhone. Можливо, він буде схожий на Samsung Galaxy Z Flip

  • 25 июля, 09:00
  • 3814
  • 0

Apple уже працює над складеним iPhone. В останні місяці компанія звернулася до постачальників в Азії з проханням виготовити компоненти для нього. Про це пише The Information із посиланням на двох осіб, знайомих із цим питанням.

За інформацією джерел, телефон складатиметься в ширину, як розкладачка. Це зробить його схожим на Samsung Galaxy Z Flip, який був випущений у 2020 році.

Нещодавно Apple створила внутрішнє кодове ім’я для складного продукту — V68. Це сигналізує про те, що ідея вийшла за рамки концептуальної стадії, і тепер є офіційним продуктом, який розробляється разом із постачальниками.

Для успішного виробництва типових моделей iPhone від початку до кінця потрібно близько 24 місяців, але розробка складного iPhone може зайняти більше часу, враховуючи, що складні екрани все ще залишаються новою технологією.

Масове виробництво складного iPhone може початися у 2023 році. Проте Apple не раз згортала проєкти на пізній стадії розробки, як це, до прикладу, було з безпілотним електрокаром Project Titan. Тож не факт, що такий iPhone дійсно випустять.

Однак якщо корпорація все ж таки випустить такий продукт, це буде одна з найбільших змін у дизайні апаратного забезпечення в історії iPhone.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий