Apple Watch дозволить відповідати на дзвінки стиснутим кулаком

  • 18 февраля, 12:17
  • 3994
  • 0

Apple Watch вже можуть розпізнати положення вашої руки завдякі функції «підніми для пробудження». Але нещодавно виявлений патент компанії передбачає, що ця функція може бути поліпшена в майбутніх розумних годинниках.

У документі докладно описується система, завдяки якій Apple Watch зможе розпізнавати і реагувати на більш складні дії, такі як стиснутий кулак. Отже, як це працюватиме? Що ж, або за допомогою поліпшених датчиків на внутрішній і нижній сторонах годинника, або за допомогою розумних браслетів, пристрій зможе зчитувати рухи користувача і реагувати в режимі реального часу.

Це не означає, що функція працюватиме щоразу, як ви стиснете руку в кулак. Це відбуватиметься тільки за певних рухів і з певною силою. У цьому конкретному прикладі, стиснення кулака певним чином відхиляє виклик або відповідає на нього. Хоча патент також пояснює, як певний жест також може відхилити повідомлення.

І хоча це всього лише патент, і дуже малоймовірно, що ця функція буде реалізована саме в Apple Watch 6. Є припущення, що вже у червні, на конференції WWDC 2020 Apple розкаже хоч про якісь функції наступного покоління розумного годинника. Принаймні, нам точно розкажуть про особливості watchOS 7, яка дебютує на Apple Watch Series 6.


Теги: apple watch
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все