Apple зробила AirPods Pro унікальними

  • 6 января, 11:32
  • 4488
  • 0

Наприкінці жовтня, американська компанія Apple представила нове покоління бездротових навушників AirPods Pro. Головними особливостями AirPods Pro є активне шумоподавлення двома мікрофонами та спеціальним програмним забезпеченням. Також, ці бездротові навушники отримали якісну передачу бездротового звуку. Драйвери навушників забезпечують стійкий та «багатий бас» до 20 Гц та детальне звучання аудіо середньої і високої частоти.

Раніше, навушники зовні нічим не вирізнялися. А після нашестя китайських копій – тим більше. Але Apple придумала, як зробити її бездротові навушники унікальними. Вона дозволяє під час купівлі ґаджета нанести на кейс власний напис (наприклад, ім’я) або ж один з емоджі на вибір. Таким чином, ви отримаєте навушники, які не будуть подібними на інші.

Нагадаємо, що нові бездротові навушники мають автономність до 24 год прослуховування музики та до 18 год аудіорозмов. Автомність на одному заряді має сягати до 5 год (до 4.5 год при включеному активному шумоподавленні) прослуховування музики та до 3.5 год аудіорозмов. Також тут є підтримка голосового асистента Siri та підтримка бездротової зарядки.


Теги: airpods pro
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все