Це вже Whatsagram? WhatsApp отримав нову функцію, схожу на Instagram-stories

  • 1 января, 13:56
  • 3778
  • 0

В останній бета-версії месенджера WhatsApp було оновлено інтерфейс розповсюдження повідомлень із каналів у «Статусі».

Після кількох місяців роботи у WhatsApp запустили канали. Хоча вони доступні з середини року, платформа продовжує налаштовувати їхнє використання, додаючи для користувачів нові функції.

Одну з них помітили у бета-версії WhatsApp для Android 2.24.1.6. Як пише WABetaInfo, у цій версії було додано можливість пересилати повідомлення з каналів до «Статусу» (аналог Instagram-stories). Як і у випадку з історіями в Instagram, користувачі можуть переходити безпосередньо до оригінальних повідомлень на каналах, натискаючи на них у чиємусь статусі.


Канали в WhatsApp — інструмент для одностороннього розсилання тексту, фото, відео тощо — з'явився на платформі в липні цього року. Ці канали мають низку відмінностей від введених та поширених значно раніше каналів у Telegram. Наприклад, історія в каналах WhatsApp зберігається лише 30 днів.

Напередодні на платформі з'явилися інструменти, що дозволяють скаржитися на шкідливий контент, опублікований у каналах, та повідомлення, які можуть порушувати політику платформи. Для цього необхідно торкнутися значка з трьома точками у верхньому правому куті та вибрати "Повідомити".


Теги: instagram whatsapp
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий