Центр громадського здоров'я та Powercode запустили сайт для медиків

  • 27 апреля, 07:19
  • 4216
  • 0

У п’ятницю, 24 квітня Центр громадського здоров’я України презентував сайт, створений спеціально для медичної спільноти нашої країни: https://covid19.phc.org.ua

На сайті зібрана актуальна інформація, щодо нової коронавірусної інфекції. Зокрема: телефон гарячої лінії щодо COVID-19 (0 800 505 840), алгоритм дій лікарів, нормативна база, навчальні відео та роз’яснювальні матеріали, які знадобляться медикам під час щоденної роботи.

Спільно з IT Компанією Powercode оперативно розробили та запустили у роботу новий професійний діджитал-ресурс для медиків.

Чому медичним працівникам буде корисний новий сайт? Ми дуже ретельно підійшли до його контент-наповнення. На ресурсі зібрана лише найактуальніша інформація, підготовлена на основі напрацювань фахівців ЦГЗ, рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та Центру контролю і профілактики захворювань США. А це означає, що представникам медичної спільноти регулярно буде доступна перевірена, достовірна, фахова та своєчасна інформація щодо COVID-19.

Також на сайті вказані контактні телефони, куди можна звернутися за професійною допомогою і постійно додаються тематичні навчальні відео, які допомагають зорієнтуватися у правильному реагуванні на ситуації, що виникають». 

Сайт для медиків почав працювати із 24 квітня і регулярно наповнюватиметься своєчасною інформацією, нормативно-правовою базою та навчальним контентом щодо COVID-19.

Засновник компанії "PowerCode LLC"  Владислав Савченко: "На початку карантину ми зробили відеозвернення, в якому оголосили, що безкоштовно розробимо будь-який потрібний зараз медикам IT продукт. Ми оперативно спрацювали з представниками ЦГЗ МОЗу і я дуже сподіваюсь, що розроблений нами веб сайт буде корисним та ефективним в умовах пандемії. Адже, це найголовніше."


Теги: covid-19 powercode
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все