ChatGPT допоміг користувачеві виграти в лотерею

  • 10 апреля, 15:10
  • 3840
  • 0

Зі штучним інтелектом з’явилися нові можливості, включаючи автоматичне керування компанією, розробку нових бізнес-ідей тощо. Але є ще один спосіб заробітку, який не потребує зусиль – це лотереї. Зокрема, один житель Таїланду повідомив про те, що він виграв у лотерею завдяки ChatGPT, який згенерував йому виграшні числа.

Паттавікорн Бунрін з Таїланду розповів свою історію успіху у соціальних мережах. Він написав, що ChatGPT допоміг йому виграти у розіграші Національної лотереї. Перед тим, як звернутися до штучного інтелекту, він ретельно проаналізував комбінації, які вигравали у минулому, і надіслав їх до чат-бота. Відповідь бота містила числа 57, 27, 29 та 99, що і допомогло Бунріну виграти. Повідомляється, що чоловік регулярно звертається до ChatGPT з подібним запитом. Очевидно, що він збирається продовжувати використовувати штучний інтелект для досягнення своїх цілей.

Бунрін не розкрив суму свого виграшу, проте видання Thaiger повідомляє, що він виграв 60 доларів, вірно вгадавши число 99. Окрім того, ChatGPT також порадив чоловіку не захоплюватись азартними іграми, а зайнятися фізичною активністю на свіжому повітрі.


Теги: chatgpt
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все