Чоловік надрукував для сина Lamborghini на 3D-принтері

  • 14 октября, 09:57
  • 3950
  • 0

Одинадцятирічний син американського лазерного фізика Стерлінга Бакуса полюбляє грати в гру Forza. Це серія гоночних відеоігор для Xbox, Xbox 360, Xbox One, а також Microsoft Windows. Якось він спитав батька, чи змогли б вони створити власну Lamborghini Aventador. Чого не зробиш для сина? Чоловік взявся за здійснення бажання – вирішив надрукувати Lamborghini на 3D-принтері і зібрати її.

Проект було вирішено назвати Interceptor (перехоплювач) і про стадії роботи вони розповідали у Facebook. Загалом на реалізацію цього проекту було виділено $ 20 тис. Каркас було виготовлено самотужки, а двигун LS1 V8 було взято з Chevrolet Corvette. Створити авто виявилось не так легко.

Для початку, в спільноті GrabCAD було знайдено креслення для моделі. Потім Степлінг модифікував їх для 3D-принтера. От тільки пластик, який використовується для такого друку, плавився на сонці. Тоді він використав вуглепластикову оболонку, яку потім було покрито епоксидною смолою. На роботу було витрачено безліч часу, але воно того було варте. Адже це не просто «моделька», Lamborghini на 3D-принтері виявилась справжньою робочою реплікою.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все