Девайси, що допоможуть стежити за здоров'ям під час пандемії COVID-19

  • 3 апреля, 08:37
  • 4190
  • 0

Коронавірус вніс істотні корективи у наше життя. Замість того, щоб шукати новий девайс для зйомки чи спорту, зараз у нас у пріоритеті засоби, що допомагають захиститися від ураження COVID-19. Ми підібрали для вас 5 корисних девайсів, що допоможуть захиститися або оперативно діагностувати вірус.

Термометр Xiaomi YoupinTONZE DT-101A

Загалом, ця річ має бути у вашій аптечці завжди. А в період пандемії він стає необхідним, адже саме висока температура – один з перших симптомів коронавірусу. Якщо ви досі не придбали електронний термометр – радимо звернути увагу на цю модель.

Ця модель – дуже проста в користуванні. Його потрібно розмістити в роті або під пахвою. Через хвилину зі звуковим сигналом отримуєте результат на дисплеї. Задня частина легко знімається (батарея розташована саме там).

Інтелектуальний зволожувач та очисник повітря Xiaomi Mijia SCK0A45

Ще одна корисна річ, яка знизить ймовірність зараження коронавірусом, та, з рештою, будь-яким вірусом. Нам добре відомо, що достатньо зволожене повітря корисне для імунітету, адже створює сприятливий для людини мікроклімат. А цей девайс ще й може очищати повітря.

Пристрій відрізняється низьким рівнем шуму (≤38 дБ), тож він не заважатиме роботі або сну.

Вода розпорошується у вигляді дуже дрібних частинок - з витратою 300 мл/год. Ємність із водою може помістити 4.5 л рідини, яка за допомогою спеціальної системи дезінфекції UV-C очищується від бактерій

Варто звернути увагу на дизайн. Цей зволожувач вдало доповнить будь-який інтер'єр.

Ціна Xiaomi Mijia SCK0A45 – 2 676 гривень.

Пульсометр BOXYM oFit-2 Finger-Clamp

Падіння рівня кисню в крові теж може свідчити про проблеми зі здоров'ям. Якщо говорити про симптоми коронавірусу, то коли людина відчуває нестачу повітря, а пульсометр показує значення нижче 92, то це може свідчити про ураження вірусом.

BOXYM oFit-2 Finger-Clamp має подвійний OLED-дисплей, що допомагає користувачеві отримати чіткіші показники. Цей пульсометр може визначити SpO2 (рівень насичення крові киснем) і PR (частоту пульсу).

Важливо Коронавірус у США: Tesla вироблятиме апарати штучної вентиляції легень

При реєстрації пульсу пристрій буде видавати звук, який вказує частоту пульсу. Якщо апарат виявив частоту пульсу і SpO2 з відхиленням, то він попередить про це свого власника.

Ціна BOXYM oFit-2 Finger-Clamp – 513 гривень.

Захисна маска Anti-foaming Splash Proof Shield A

З 1 квітня всіх українців зобов'язали носити захисні маски. Вони можуть закривати рот та ніс. Але при цьому очі залишаються уразливими. Однак, коронавірусом можна заразитись і через слизову очей. Тож про їхній захист теж варто подбати.

У нагоді стане маска Anti-foaming Splash Proof Shield A. Вона прозора і може захистити від потрапляння дрібних частин слини. Маска покриває все обличчя.

Вона має регульовану еластичну застібку, тож може підійти навіть для дитини. Саму маску легко очищати - достатньо просто протерти її спиртом чи антисептиком.

Ціна маски – 83 гривні.

Розумна лампа для стерилізації Xiaomi Youpin

Ця лампа використовує ультрафіолетове світло, щоб дезінфікувати приміщення. Пристрій має 2 ультрафіолетові рубки, які генерують потужне ультрафіолетове світло. Також тут є генератор озону, що передбачає потужність 38 Вт.

Як запевняє розробник, лампа може вбити 99,9% усіх мікробів. Лампа може очистити приміщення розміром 10 м2 за 25 хвилин. А на кімнату розміром 20 м2 пристрій витрачає пів години. А от на приміщення у 40 м2 пристрій витратить годину роботи.

При цьому ультрафіолет та озон працюють настільки потужно, що виробник рекомендує людям виходити на той час з приміщення, щоб не отримати опіки. 

Ціна лампи – 1 400 гривень.


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий