Fintech Farm, заснована Дмитром Дубілетом, звільнила майже 20% своїх співробітників.

  • 28 июля, 11:27
  • 3698
  • 0

Згідно зі повідомленнями порталу Dou, компанія Fintech Farm Дмитра Дубілета здійснює редукцію персоналу. Ідентична інформація зустрічається і в телеграм-каналі «Підслухано в ІТ», повідомляється, що співробітникам було оголошено про звільнення, а вже за годину після цього вони не мали доступу до корпоративних ресурсів. Керівництво компанії пообіцяло співробітникам здійснити виплату зарплати за два тижні вперед.

Дмитро Дубілет, засновник компанії, підтвердив звільнення працівників, зазначивши, що компанія скоротила 28 осіб, що приблизно складає 20% від загального числа команди. Згідно з умовами договору, компанія була зобов'язана попередити про звільнення за 30 днів. Однак існує пункт у договорі, що стосується змін на ринку програмних продуктів або бізнес-планів, що практично дозволяє компанії здійснювати редукцію персоналу навіть без попередження.

«Нам довелося попрощатися із 28 співробітниками. Останні два роки у нас відбувалося стрімке зростання бізнесу. Але зараз ми дійшли висновку, що нам потрібно трохи скоротити витрати, щоб не перейматися станом світової економіки та термінами підняття наступного раунду. А так ми можемо не переживати, піднімемо наступний раунд через рік або через два», — зазначив Дубілет.


Теги: дубилет
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все