Firefox запустив додаток для свого VPN сервісу

  • 19 февраля, 15:21
  • 3943
  • 0

Mozilla, якій належить браузер Firefox, протягом деякого часу експериментувала зі створенням VPN. На відміну від VPN, що поставляються з такими браузерами, як Opera, Mozilla завжди мала намір зробити його платним, щоб не отримувати прибуток від даних користувачів. У той час як сервіс VPN все ще знаходиться в закритій бета-версії, Android-додаток для нього вже є.

На офіційному сайті Firefox Private Network є все, що вам потрібно знати. Сервіс працює на базі Mullvad VPN, яка стверджує, що у неї немає політики реєстрації. Замість більш традиційних протоколів, таких як OpenVPN або IPsec, в Firefox Private Network використовується більш новий стандарт WireGuard, який призначений для забезпечення більш високих швидкостей і поліпшеного шифрування. Більшість таких сервісів не підтримують WireGuard, тож це, ймовірно, ключова перевага сервісу Firefox.

Firefox Private Network також може похвалитися серверами в більш ніж 30 країнах і підтримкою до 5 одночасних підключень. Наразі, послуга коштує $ 4.99/міс. (≈ ₴ 122), хоча Firefox стверджує, що це лімітована пропозиція на час бета-тестування. Ймовірно, ціна за користування сервісом в подальшому зросте. На жаль, просто так його завантажити не вийде. Для тестування й досі потрібне запрошення.


Теги: firefox
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все