Ford розробляє революційний респіратор для захисту від COVID-19

  • 15 апреля, 10:27
  • 4011
  • 0

Компанія Ford працює над розробкою нових респіраторів для медиків. При цьому їхня розробка отримає функцію автоматичної фільтрації та подачі повітря.

У пристроях від Ford будуть використовувати технологію вентиляції сидінь на пікапах F-150, передає businessinsider.com. У цій роботі автомобільна корпорація об’єдналась з американською компанією 3M.

"Ми знали, для того, щоб зіграти свою роль в боротьбі з коронавірусом, нам потрібно буде об'єднуватися з такими експертами, як 3M, щоб розширити виробництво вкрай необхідного медичного обладнання та додаткових матеріалів", — заявив віцепрезидент Ford Джим Баумбік.

Новий респіратор, який поки не пройшов процедуру сертифікації регулюючих органів, складається із капюшона і захисної маски для голови і плечей. Пристрій буде оснащений високоефективною системою фільтрації (HEPA), що забезпечує подачу фільтрованого повітря протягом восьми годин.

Інша допомога Ford

При цьому Ford вже виробляє захисні маски для обличчя, апарати штучної вентиляції легенів в кооперації з GE Healthcare, а також допомагає розробляти тести на COVID-19.

Крім того, компанія розробляє медичні халати багаторазового використання з матеріалів, які зазвичай використовуються для подушок безпеки в транспортних засобах.


Теги: ford covid-19
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все