Fortnite з’явився в Google Play Store

  • 22 апреля, 14:23
  • 4000
  • 0

Fortnite вже давно є однією з найпопулярніших відеоігор у світі. Але її версія для Android поширюється тільки через власний веб-сайт компанії. Однак, тепер гра Fortnite для Android з’явилася в магазині Google Play.

Раніше компанія не хотіла розміщувати гру в Google Play через високий відсоток комісії. «Корпорація Добра» стягує з розробників 30% комісії і Epic Games це не влаштовувало. Компанія просила зробити для неї виключення, але Google не пішов на це.

Epic Games каже, що дуже важко поширювати гру на Android за межами Play Store. Засоби захисту Google на Android часто викликають спливаючі вікна, які рекомендують видалити завантажені додатки або, в деяких випадках, навіть блокуючи їхнє встановлення. Фактично, Google не залишив компанії-розробнику іншого виходу, як розмістити гру в магазині додатків.

«Ми сподіваємося, що Google перегляне свою політику в найближчому майбутньому, щоб всі розробники могли вільно спілкуватися з клієнтами на Android і в Play Store, та брати участь в торгівлі через відкриті сервіси, включаючи платіжні сервіси, які можуть конкурувати. Fortnite для Android буде, як і раніше, поширюватися за межами Google Play Store».


Теги: google play store
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все