GlobalLogic придбала компанію Mobiveil. Вона має штаб-квартиру в Кремнієвій долині

  • 10 января, 11:05
  • 3765
  • 0

Одна з найбільших сервісних IT-компаній України GlobalLogic придбала фірму з надання послуг вбудованої інженерії Mobiveil. На думку покупця, це надасть йому доступ до значного резерву кваліфікованих кадрів і розширить можливості, необхідні для нових цифрових послуг та продуктів у ключових галузях, – зокрема, напівпровідниковій, автомобільній, медичній галузях, а також медіа та High Tech. 

Компанія Mobiveil має п’ять інженерних центрів у США та Індії. Вони нададуть перевагу GlobalLogic і доповнять наявні центри цієї компанії у Центральній та Східній Європі. Також компетенція Mobiveil розширить можливості щодо вбудованого програмного забезпечення та технологій ASIC. Троє співзасновників Mobiveil – Раві Туммарукуді, Гопа Періядан і Шрінівасан Дурайсвамі – приєднаються до команди GlobalLogic Leadership.

Штаб-квартира Mobiveil розташована у Кремнієвій долині. Фірма спеціалізується на інженерних послугах та розробці платформ для флеш-зберігань, центрів обробки даних тощо. Ключова перевага компанії – великий досвід роботи в галузі створення високошвидкісних IP-блоків послідовного з’єднання, а також сучасні інженерні послуги ASIC/FPGA та системного рівня. 


0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий