Google Assistant тепер може читати веб-сторінки 42 мовами

  • 5 марта, 16:10
  • 4076
  • 0

Google починає впроваджувати свою нову функцію читання статей в Google Assistant, яка читатиме вголос веб-сторінки. Вона була анонсована ще на виставці CES 2020 і стає доступною у всьому світі, починаючи від сьогодні.

Щоб скористатися цією функцією, можна просто сказати «Гей, Google, прочитай це» або «Гей, Google, прочитай цю сторінку», щоб асистент прочитав текст на екрані. На екрані також буде виділено текст, який читається помічником у цей час, щоб користувачі могли стежити за ним на сторінці. Щоб перейти до іншого розділу просто торкніться екрана. Або, якщо ви належите до того типу людей, які слухають подкасти з подвоєною швидкістю, ви також можете налаштувати швидкість читання Google Assistant.

Функція також запуститься з живим перекладом 42 мовами, який перекладе веб-сторінку обраною мовою, а потім прочитає її вголос. Загалом, функція корисна для людей з вадами зору. Але також, наприклад, може знадобитися під час процесу готування їжі. Функція вже почала надходити на пристрої Android.


Теги: google assistant
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий