Google Assistant зможе шукати загублені речі

  • 9 сентября, 11:59
  • 3961
  • 0

Коли ти спізнюєшся на важливу зустріч і не можеш знайти свої ключі – це жах, з яким стикається більшість людей. Однак, технологія відстеження Tile спростила ранкову рутину навіть для найзабудькуватіших. Компанія має маленькі брелоки, які можна почепити на речі, що часто губляться. При пошуку необхідного, брелок видає звуковий сигнал і знайти стає в рази легше. Тепер функція пошуку стане ще швидшою та простішою, завдяки оновленню інтеграції Google Assistant. 

Користувач може безпосередньо попросити розумний динамік Google Home знайти загублений предмет. Функція, за словами Tile, повинна бути запущена «пізніше в цьому році». Достатньо буде сказати Google Assistant – «Ок, Google, знайди мої ключі (сумку, блокнот тощо)», і трекер, прикріплений до ваших ключів, задзвонить. 

Більшість здивується, для чого робити таке оголошення, якщо невідома дата запуску функції. Однак, за чутками, подібний трекер планує запустити і Apple. Компанія ще не підтвердила цієї інформації, але конкуренти не чекатимуть цього. Дані про це були виявлені в коді iOS 13 і ми очікуємо на презентацію нового аксесуара разом з серією смартфонів iPhone 11, анонс яких відбудеться вже завтра о 20:00 за київським часом. 


Теги: google assistant
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все