Google Cloud використовуватиме процесори AMD EPYC 2-го покоління

  • 20 февраля, 13:46
  • 4076
  • 0

Вчора, компанії AMD і Google (підрозділ Google Cloud) оголосили про доступність бета-версій віртуальних машин N2D сервісу Google Compute Engine на базі процесорів AMD EPYC 2-го покоління. Сімейство віртуальних машин N2D стане відмінним вибором для користувачів, яким потрібно вирішувати як універсальні, так і високопродуктивні робочі завдання, що вимагають балансу обчислювальної потужності та пам’яті.

Віртуальні машини N2D, на базі AMD EPYC 2, розроблені для того, щоб забезпечити замовникам наступні переваги:

  • Високопродуктивні процесори AMD EPYC 2-го покоління, які надають клієнтам більший вибір віртуальних рішень для виконання свого робочого навантаження і підвищують продуктивність на 39% у бенчмарку Coremark порівняно з аналогічними інстансами N1. При цьому замовники зможуть заощадити до 13% порівняно з інстансами серії N;
  • Варіанти конфігурації з 128 і 224 віртуальними ЦП, які забезпечують до 70% вищу пропускну здатність пам’яті платформи порівняно з наявними віртуальними машинами в каталозі Google Compute Engine для робочих навантажень HPC, що вимагають високої пропускної здатності пам’яті;
  • Доступ до вищої пропускної здатності пам’яті платформи і більшої кількості ядер, що призводить до 100-відсоткового покращення продуктивності в різних тестах, включно з Gromacs і NAMD, порівняно з віртуальними ЦП n1-standard-96.

Процесори AMD EPYС 2-го покоління в основі сучасних хмарних серверів

Процесори AMD EPYC забезпечують роботу понад 120 видів віртуальних машин від хмарних провайдерів і хостингових компаній у всьому світі, надаючи кінцевим користувачам доступ до потужних, економічних і адаптованих рішень. Бета-версії віртуальних машин N2D на хмарній платформі Google доступні в центральній частині США, Південно-Східній Азії та Західній Європі. Список регіонів поступово розширюватиметься. Ви можете дізнатися більше про віртуальні машини в блозі Google Cloud Platform і на сайті Google Cloud Console.


Теги: google cloud
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий