Компанія ЕРАМ Відзначена Нагородою Google Cloud North America

  • 16 апреля, 09:24
  • 4093
  • 0

Це визнання свідчить про розвиток партнерських відносин та сильну експертизу в хмарних сервісах Google Cloud.

EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) – провідний глобальний провайдер послуг із розробки цифрових платформ та програмного забезпечення, повідомила про отримання почесного звання «Провідний партнер року 2018» від Google Cloud North America. Google Cloud оголосив переможців щорічного конкурсу на саміті партнерів компанії Google Cloud Next ’19 у Сан-Франциско.

«Ця нагорода відкриває нову сторінку у наших тривалих відносинах із Google, що базуються на десятилітньому досвіді спільних напрацювань у галузі розробки програмного забезпечення. Ми плідно співпрацювали в інтересах наших спільних клієнтів», – зазначив Аркадій Добкін, CEO та президент ЕРАМ. – «Сьогодні ЕРАМ більше, ніж інженерний партнер. Ми – інноваційний партнер, партнер на ринку та справжній бізнес-партнер Google Cloud».

ЕРАМ, партнер Google Cloud Platform (GCP) у галузі системних інтеграторів та партнер Google Advanced Solutions Lab, отримав визнання за досягнення у екосистемі Google Cloud. Компанія сприяла спільним клієнтам ставати більш гнучкими та заощаджувати кошти за рахунок оптимізації хмарних рішень. Експертиза ЕРАМ у GCP включає консалтинг у галузі хмарної інфраструктури та міграції, розробку додатків на основі хмарних сервісів, оптимізацію даних, що зберігаються у них, машинне навчання та автоматизацію. Сьогодні понад 700 співробітників ЕРАМ є сертифікованими професіоналами Google Cloud їхня кількість невпинно зростає.

«Ми раді відзначити ЕРАМ нашим провідним партнером 2018 року», – зауважила Керол Гірхарт (Carolee Gearhart), віце-президент з глобальних продажів Google Cloud. «ЕРАМ довів, що є досвідченим експертом у наших хмарних сервісах та продемонстрував зацікавленість в успіху клієнтів протягом минулого року. Ми із задоволенням продовжимо плідну співпрацю з ЕРАМ, оскільки все більше і більше клієнтів обирають нашу екосистему для ведення успішного бізнесу з використанням хмарних технологій».


Теги: epam google cloud
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все