Google Phone отримає функцію запису дзвінків

  • 16 января, 12:14
  • 4352
  • 0

Google Phone – це встановлений додаток для набору номера на смартфонах Google Pixel, пристроях в програмі Android One і, останнім часом, смартфонах Xiaomi, що продаються в Європі. Головний недолік цього додатку – відсутність можливості записувати телефонні дзвінки. Зараз же були виявлені перші підказки про підтримку запису дзвінків в додатку.

Як з’ясував ресурс XDA Developers, версія 43.0.289191107 додатку Google Phone отримала новий макет, значок та інші ресурси, пов’язані з записом дзвінків. Нові рядки також показують, що буде кнопка виклику, щоб почати новий запис.

Запис дзвінків – це функція, яка раніше була можлива до версії Android 9 Pie. В ній Google закрив обхідні шляхи, які розробники використовували для запису звуку під час дзвінків. Оскільки Google не надає офіційний API для запису дзвінків з часів Android 6 Marshmallow, користувачам доводиться покладатися на OEM-виробників, щоб включити підтримку запису дзвінків в своїх додатках для набору номерів. Досі Google не пропонував офіційний спосіб записи телефонних дзвінків в додатку Google Phone. А це змушує користувачів Pixel та смартфонів на Android One рутувати свої телефони.

Навіть з додаванням цього коду невідомо, чи дозволить Google запис дзвінків всім користувачам додатка. Додавання коду, пов’язаного з цією функцією, збігається з нещодавнім оголошенням Xiaomi. Це дозволяє вважати, що ця функція призначена для смартфонів цієї компанії. Але сподіваємось, що Google додасть цю функцію і для користувачів Pixel та Android One.


Теги: google phone
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий