Запис дзвінків в Google Phone буде доступний не всім

  • 25 апреля, 13:23
  • 4241
  • 0

На початку січня стало відомо, що в програмі Google Phone почала з’являтися функція запису дзвінків. Ця програма йшла за замовчуванням на смартфонах Pixel та моделях на Android One. Вперше запис дзвінків протестували на смартфонах Pixel 4 та OnePlus 7 Pro, тому очікувалось, що корпорація розповсюдить її на велику кількість моделей.

Під час дзвінка ви побачите іконку для початку запису. Записані дзвінки зберігаються на вашому пристрої, їх можна знайти під інформацією цього дзвінка. Найголовніше – це вимоги для використання цієї функції.

Звичайно, вам знадобиться сам додаток Google Phone, але вам також знадобиться пристрій під управлінням Android 9 Pie або новіше, щоб використовувати запис розмов. Ця функція також, що не дивно, обмежена певними регіонами. Google згадує, що запис дзвінків «може бути недоступним в деяких країнах і регіонах». Однак, точного переліку доступності компанія не надала.

Минулого тижня Google почав розгортати функцію запису дзвінків, але тільки на деяких пристроях в Індії. Тож, до України вона дійде не скоро. Якщо взагалі дійде.


Теги: google phone
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все