Google Photos отримав нову функцію чатів

  • 4 декабря, 14:50
  • 4636
  • 0

Google нарешті визнає, що фотографії зараз такі ж важливі для спілкування, як і для збереження на згадку. Протягом багатьох років єдиним способом обмінюватися фотографіями за допомогою Google Photos було створення громіздкого загального альбому. Але тепер компанія запускає оновлену опцію обміну, яка по суті є функцією обміну приватними повідомленнями, що вбудована в мобільні додатки і веб-версію Google Photos для iOS та Android.

Тепер, коли ви хочете поділитися фотографією, вам більше не потрібно створювати весь альбом. Ви можете відправити одноразове повідомлення другу або родичу, якщо у нього також встановлена програма Google Photos, що містить фотографію. Це так само просто, як в Instagram, Snapchat або в будь-якому іншому додатку для обміну повідомленнями. Ви також можете створити чат, де будете обмінюватись фотографіями і навіть реагувати на них, ставивши лайки.

Ви можете почати груповий чат з будь-якою кількістю людей. Всі учасники можуть обмінюватися фотографіями і відео. Наприклад повідомленнями, коментарями в гілці і обмінюватися окремими файлами в своїй особистій колекції. Ви можете створити новий чат, вибравши «Поділитися» під фотографією з основної бібліотеки. Ця функція не призначена для заміни будь-яких додатків, які ви вже використовуєте, але вона поліпшить обмін спогадами з вашими друзями і сім’єю в Google Фото. Оновлення відбуватиметься поступово протягом наступного тижня.


Теги: google photos
0 комментариев
Сортировка:
Добавить комментарий

Последние статьи

Смотреть все